Vliegveld Weeze - Alles over Vliegveld Weeze in Duitsland

Contact

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen? Laat dan een reactie achter. Dit is niet de pagina waar u uw ervaringen en vragen kunt plaatsen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
Contact, 9.7 out of 10 based on 3 ratings

17 Responses to “Contact

 1. admin

  Beste,

  Dit is mogelijk bekijk deze pagina (onderaan) eens: http://www.vliegveld-dusseldorf-weeze.nl/parkeren/
  Om echt te reserveren moet u op de officiële site van vliegveld Düsseldorf Weeze zijn.

  MvG,
  Beheer Vliegveld Düsseldorf Weeze

 2. Fons Verhoeven

  Ik wil graag een P2 parkeerplaats reserveren van 2 t/m 23 augustus. Ik zie echter nergens een button “reserveren”.
  Zie tekst: Natuurlijk veranderen de kosten van het parkeren nog wel is, dus pin ons niet vast op de prijzen die we gaan noemen, maar als het goed is, is het wel een goede indicatie van de kosten die gelden voor parkeren op vliegveld Weeze Düsseldorf (Zie ook kopje reserveren voor de prijzen).
  Kunt u mij duidelijkheid verschaffen hoe ik kan reserveren?

  mvg

 3. admin

  Hallo Fons,
  Op dit moment kan je nog niet via onze site reserveren dit komt er zo snel mogelijk aan. U kunt Googelen op parkeren vliegveld Weeze en dan komt u altijd wel uit op een website waar u kunt reserveren!
  MvG,
  Beheer http://www.vliegveld-dusseldorf-weeze.nl

 4. jan de boer

  Vraag:

  Vliegt Ryanair vanaf Weeze naar Beziers ook in de winter?

 5. rene

  Kann ich aus Dusseldorf-Weeze nach Vilnius vliegen? In deze sity informatie uber Vilnius gevunden nicht. Ich interessire Dusseldorf-Weeze—Vilnius ( Litouwen). Bedankt.
  Rene Tom
  Nederlan

  • admin

   Beste Rene,
   Dat is zeker mogelijk. Vilnius is een bekende bestemming van vliegveld Weeze en ze vliegen hier regelmatig heen

 6. pascale

  Hoe kan ik het snelst en het makkelijkst van Nederland met het openbaar vervoer naar Dusseldorf-Weeze reizen?
  groet Pascale

  • admin

   Dat is volledig afhankelijk van de plaats waarvan je vandaan reist, probeer via 9292.nl of Google maps eens te kijken welke routes voor jou beschikbaar zijn.

 7. hallo,
  ik heb een plaats op p2 gereserveerd en betaald maar ben uiteindelijk met de auto gebracht naar het vliegveld van Weeze. Wat moet ik doen om het geld retour te ontvangen. Het was voor de periode van 20 AUGUSTUS TOT 1 SEPTEMBER en heb 57 euro betaald.
  Zie graag een reactie tegemoet.

  MVG jose savenije

  • Administrator

   Helaas is bij ons geen informatie beschikbaar of het mogelijk is om uw geld retour te krijgen, het is al een tijd geleden, misschien kunt u laten weten hoe dit is afgelopen zodat een volgende reiziger met hetzelfde probleem gemakkelijk weet wat deze moet doen in een dergelijke situatie.

 8. H. Pronk

  Ik begrijp niet waarom ryanair van november tot april
  niet meert op Sevilla vliegt. Wat is de reden?

  • Administrator

   Hoogstwaarschijnlijk heeft dit te maken met het aantal aanvragen van consumenten voor deze reis. Als RyanAir het vliegtuig niet vol kan krijgen zullen ze besluiten om het jaar erna deze periode niet meer te vliegen. Dit is vaak het geval bij budget maatschappijen. Voor precieze informatie kunt u beter deze vraag stallen aan RyanAir.

 9. Hoe moet je je scootmobiel afleveren en waar? We vliegen met Ryanair,maar kunnen nergens vinden hoe hewt werkt. We hebben wel gelezen dat je hem mee mag nemen.Mijn man han een stukje lopen

  • Administrator

   Wellicht is het antwoord te laat, maar misschien nog nuttig voor een volgende reiziger met dezelfde vraag. Stap 1 is het vermelden van uw handicap bij uw reisbureau dan wel bij het boeken van uw ticket online. Stap 2 is het vermelden van benodigde zorg/hulp die u nodig heeft. Stap 3 is voor uw reisbureau, deze moet de luchtvaartmaatschappij op de hoogte stellen van uw situatie en maatregelen treffen. Op vliegveld Weeze is het mogelijk, mits ruim van te voren aangegeven, aan aparte check-in te krijgen voor personen met een handicap of andere medische situatie.

   De faciliteiten op vliegveld Weeze voor personen met een handicap zijn goed, zo vermelden ze dat toiletten zijn aangepast en dat het mogelijk is om het panoramische terras (1ste etage) te bereiken met de lift. Daarnaast zijn er gehandicaptenparkeerplaatsen in de eerste rij van parking P1. Deze parkeerplaatsen mogen alleen bij het tonen van uw gehandicapten pas gebruikt worden. En voor deze plekken gelden P2 tarieven.

 10. Margriet

  Hallo Overal wordt aangegeven dat rayair vluchten gaat schrappen vanuit Weeze. Er staat ook bij vanaf 1 juli zal ryanair de vluchten weeze-Bezier schrappen. maar je kan nog wel steeds boeken. Wij vliegen regelmatig met deze vluchten, maar kan nergens een bevestiging ervan zien.

  • Administrator

   Op dit moment is het volgende bekend. Inderdaad worden er vluchten geschrapt maar er is niet bekend gemaakt dat Weeze-Bezier wordt geschrapt. Onderstaande vluchten worden helaas wel opgeheven als gevolg van capaciteitsproblemen:

   Paphos (Cyprus)
   Tallin (Estland)
   Bergerac, Béziers en Marseille (Frankrijk)
   Triëst (Italië)
   Rijeka (Kroatië)
   Vilnius (Litouwen)
   Agadir en Tanger (Marokko)
   Oslo (Noorwegen)
   Warschau (Polen)
   Madrid, Máhon (Menorca), ​Sevilla en Reús (Tarragona) (Spanje)
   Stockholm en Vaxjö (Zweden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>