Vliegveld Weeze - Alles over Vliegveld Weeze in Duitsland

Ervaringen

Deel hier al uw ervaringen over vliegveld Düsseldorf Weeze. Graag horen wij alle positieve en negatieve punten, maar ook alle tips die u andere reizigers mee wilt geven. Wij zullen dan een lijst samenstellen met alle tips die zijn genoemd. Zo helpt u andere reizigers een evenwichtige  keuze maken. En u zorgt ervoor dat deze reizigers niet op een vliegveld staan en absoluut niet weten hoe reilen en zilen op vliegveld Düsseldorf Weeze gaat. Bij voorbaat dank voor uw gedeelde ervaringen betreffende vliegveld Düsseldorf Weeze.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (8 votes cast)
Ervaringen, 8.5 out of 10 based on 8 ratings

4 Responses to “Ervaringen

 1. Jan & Petra

  Wij zijn in de meivakantie een weekje weg geweest, we hadden niet zoveel geld dus zochten een goedkopere luchthaven dan schiphol. Dit werd dus vliegveld Weeze. Het vliegveld is niet super groot, maar dit vinden wij juist fijn. Daarnaast is gewoon alles aanwezig voor een goed begin van de vakantie!!!!

 2. AngelinaAngelina

  Vliegveld dusseldorf weeze is een mooi vliegveld, beter dan wat ik dacht. Ik ging met mijn vriend naar Milaan voor een midweekje weg, je wilt de prijs niet weten :p spotgoedkoop dus, en dat voor een redelijk mooi vliegveld. zekerniet zo groot als schiphol amsterdam maar weeze is zeker aanrader!

 3. Kees

  -Vliegveld is goed te bereiken.

  -Parkeren is prima geregeld.

  -Prijzen zijn echt top, dat ze er nog op kunnen verdienen verbaast me.

  Prima ervaring dus.

 4. Musti

  Ik kwam hier eerst en ik dacht dit is helemaal niks, maar we hoefden niet lang te wachten en ik woon dichtbij dus het is mooi meegenomen. Het is wel klein maar zoals men zegt: klein maar fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>