Vliegveld Weeze - Alles over Vliegveld Weeze in Duitsland

Eten, drinken en shoppen op vliegveld Düsseldorf Weeze

Airport-Restaurant
Eten en Drinken is natuurlijk ook mogelijk op dit vliegveld. Er is een zeer mooi en goed panorama restaurant op de eerste etage van de vertrekhal waar u goed kunt eten en drinken. Met een mooi uitzicht en een sfeervol restaurant is het hier prima vertoeven voor of na uw vlucht.

Italiaans cafe
Verder kunt u Italiaans eten in het Gate-cafe. Dit cafe is te vinden in een nieuw gedeelte van de vertrekhal en ziet er dan zelf ook erg nieuw uit, en natuurlijk sfeervol zoals u dat van de Italianen gewend bent. Drink hier een heerlijke Italiaans koffie of maak gebruik van zelfgemaakte snacks

Ontspannen met een biertje
Zoals het een goed Duits vliegveld betaamd kunt u ook hier uw alcoholische drankje nuttigen. Wachten op uw vliegtuig of op arriverende vrienden/familie is zo absoluut geen straf meer. Moet u rijden maak dan gebruik van de alcoholvrije dranken. Eten is mogelijk, denk hierbij aan heerlijke Beierse gerechten.

Chacalli, Duty Free Shop
Met meer dan  500 m2 kunt u ook prima nog even shoppen, om de tijd te verdrijven of gewoon om nog wat spullen aan te schaffen voor de reis. Bij de Chacalli-Duty Free Shopkunt u natuurlijk drank en parfum kopen, ook boeken en andere handigheden voor onderweg zijn te koop in deze winkel.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (15 votes cast)
Eten, drinken en shoppen op vliegveld Düsseldorf Weeze, 5.7 out of 10 based on 15 ratings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>