Hotels bij vliegveld Weeze

Hotels in de buurt van vliegveld Düsseldorf Weeze zijn er genoeg. U zult op deze pagina meerder hotels in de buurt van vliegveld Düsseldorf Weeze, vinden. En bekijk eens onze handige Google Maps feature. Uiteindelijk zal er genoeg keus zijn om een mooie overnachtingsplek te vinden nabij vliegveld Weeze.

Hotel Jägerhof Weeze is het eerste en beste hotel wat we u aanraden. U wordt een mooie accommodatie geboden in Weeze en daarbij kunt u prima eten in het restaurant. Een goed onderkomen om één of meerdere dagen te verblijven voordat u op vakantie gaat. U kunt overnachten in een een, twee, drie of zelfs vierpersoonskamer. Ook de Comfort Tweepersoonskamer kunnen wij aanraden. De ligging is perfect, want zoals gezegd dicht bij het vliegveld maar u kunt mooie wandelingen of fietstochten maken rond het hotel als u er een dagje moet verblijven is dit erg leuk. Ook in het hotel zijn tal van bezigheden te doen zoals een eigen kegelbaan. En de prijs die is ook zeer redelijk!

Hotel Schlossruine Hertefeld is een zeer mooi kasteel waar u kunt overnachten. Dit kasteel wordt door de familie Hertefeld beheert en heeft leuke kamers, appartementen en suites. Gratis Wifi is present en het kasteel ligt slechts 6 km van het vliegveld vandaan. In alle kamers vindt u lange bedden, koffie en thee zet mogelijkheden. Elke dag wordt er een mooi en lekker ontbijt opgediend. Het is gratis parkeren en u kunt fietsen huren om de dag door te komen. De prijs is ook hier redelijk goed.