Parkeren op vliegveld Weeze

U wilt weten hoeveel parkeren kost op vliegveld Weeze? Of wilt u weten waar u het beste kunt parkeren als u vliegt vanaf vliegveld Weeze? Misschien vertrekt u wel vanaf Weeze maar komt u terug op vliegveld Düsseldorf hoe moet het dan met parkeren? Of bent u gehandicapt en wilt u weten of u dan dichtbij kunt parkeren? Kortom alles over de mogelijkheden en kosten van het parkeren voor vliegveld Weeze.

Er zijn 7.000 overdekte parkeer mogelijkheden op vliegveld Düsseldorf Weeze, genoeg dus om te parkeren als u op vakantie gaat vanaf vliegveld Weeze. Hieronder staan meerdere kopjes over parkeren op vliegveld Düsseldorf Weeze, lees ze goed door dan weet u wat u kunt verwachten. P1 is dichtbij de terminal, P2 is een stukje verder. P3 ligt aan P2 maar is weer een stukje verder lopen. P3 is de goedkoopste parkeerplaats van vliegveld Weeze, P1 is vanwege de nabijheid de duurste parkeerplaats van vliegveld Weeze.

Kosten van parkeren

Natuurlijk veranderen de kosten van het parkeren nog wel is, dus pin ons niet vast op de prijzen die we gaan noemen, maar als het goed is, is het wel een goede indicatie van de kosten die gelden voor parkeren op vliegveld Weeze Düsseldorf (Zie ook kopje reserveren voor de prijzen). Iedereen moet voor het oprijden van het terrein €3 betalen (cash, pinpas of creditcard), het eerste uur is dan ‘gratis’. Dan heb je natuurlijk wel nog steeds €3 betaald.

De prijzen hieronder (update december 2019 maar nog steeds geldig in 2023) zijn inclusief de €3 die je bij het oprijden betaald.

P1 kosten in euro’sP2 kosten in euro’sP3 kosten in euro’s
1 uur333
2 uur666
6 uur181212
1 dag232018
2 dagen433733
3 dagen635448
4 dagen736252
1 week736252
8 dagen937967
9 dagen1138767
10 dagen1338767
2 weken1438767
3 weken21311282

Algemene info parkeren

Let er op dat u uw auto in het parkeer vak zet. Ook hier zijn de Duitsers streng op, er wordt veel gecontroleerd en ze zullen u zeker een boete geven als u er een aantal dagen staat. Deze boete bedraagt 129,- euro dus pas even goed op en parkeer uw auto goed! Vergeet daarnaast niet bij het verlaten van het vliegveld uw ticket te betalen anders komt u niet door de slagbomen en moet u terug lopen om alsnog te betalen, dit zullen de automobilisten achter u niet leuk vinden.

Betaalmogelijkheden parkeren

U kunt uw parkeergeld contant betalen, maar u kunt ook pinnen en betalen via de automaat is ook mogelijk. Genoeg mogelijkheden dus om de betaling van het parkeren eenvoudig en snel te volbrengen. Betalen kun u overigens in het kantoor van de parkeerservice bovenin de terminal. Zit je hier verkeerd en wil je op schiphol parkeren?

Reserveren

U kunt op vliegveld Weeze Düsseldorf uw parkeer plek reserveren via het internet, voor twee weken moet u denken aan 67 euro op P3 wat neerkomt op ongeveer 5 euro per dag. Reserveren is overigens niet verplicht maar in het hoogseizoen wel handig.

Afzetten en weg

Wilt u alleen familieleden afzetten dan kan dit de eerste 5 minuten gratis. U kunt dan vlak voor de ingang van het vliegveld Düsseldorf Weeze parkeren. Daarna betaald u 3 euro per half uur. Dit wordt ook wel het Kiss en Fly tarief genoemd.

Shop tarief

Wilt u shoppen dan betaald voor de zaterdag en zondag op het vliegveld Weeze maximaal 3 euro tussen 10 uur ‘s ochtends en 6 uur ‘s middags.

Parkeren voor gehandicapten/rolstoelgebruikers

Heeft u wel een eigen auto dan kunt u de gehandicapten parkeerplaats gebruiken op vliegveld Weeze. Deze is te vinden op P1 en natuurlijk op rij 1 zo dichtbij mogelijk. Er wordt dus zeker rekening met u gehouden. Vergeet niet uw gehandicapten/rolstoel bewijs onder het raam te leggen anders wordt uw auto zeker weggesleept hier zijn de Duitsers zeer streng op. U kunt hier parkeren maar dit is niet gratis. De kosten die ook voor P2 gelden, gelden ook voor u. U kunt uw ticket afrekenen op de bovenste verdieping aangezien de kosten gelijk zijn aan die van P2. De bovenverdieping op de terminal van de parkeerservice hebben we het dan over.