Vakantie vanaf vliegveld Weeze

Op zoek naar een vakantie vanaf vliegveld Weeze? Vliegveld Dusseldorf Weeze is een steeds grotere concurrent van Schiphol aan het worden. Airport Weeze is dan ook een grote thuisbasis van RyanAir, met in de zomer veel vakantieverkeer waaronder wel meer dan de helft Nederlanders! Ook heeft de Duitse luchthaven geen last van de in 2023 flink verhoogde Nederlandse vliegtaks waardoor het vaak veel goedkoper is!

Vakantie vanaf Weeze

Met ruim 1 miljoen passagiers in 2022 is vliegveld dusseldorf Weeze een geliefde plek om de vakantie mee te beginnen. Het is door het goedkope tarief een aantrekkelijk alternatief voor Schiphol. Voor sommigen is het misschien wat verder reizen, maar met prijzen zoals €100 voor een retourtje Milaan Linate vanaf vliegveld Dusseldorf Weeze, zijn de prijzen zeer voordelig te noemen.

Bekijk hiernaast de ligging van Dusseldorf Weeze. De rode marker geeft de ligging weer. Het ligt dus echt net over de grens ter hoogte van Venray. Ideaal voor mensen die in oostelijk Nederland wonen, maar zeker voor Westelijk Nederland is het de moeite waard om eens te kijken wat de tarieven zijn om te vliegen vanaf Airport Dusseldorf Weeze! Boek je vliegtickets voor vliegveld Dusseldorf Weeze snel!